Divendres acaba el termini per inscriure's a 'Implementar la RSE: el win-win entre empreses i Tercer Sector'

La jornada tindrà lloc el proper 22 d'octubre i el social.cat n'oferirà un seguiment en directe a través de twitter


El proper dijous 22 d'octubre l'Aula Magna de l'Abat Oliba acollirà la Jornada 'Implementar la RSE: el win-win entre empreses i tercer sector', un seguit de conferències i taules rodones impulsades per l'empresa d'economia social Apunts i la Càtedra d'Economia Solidària de la Universitat Abat Oliba Ceu.

L’assistència a la jornada és oberta a tot el públic i el període d'inscripció romandrà obert fins aquest divendres. De moment ja es compta amb l'assistència confirmada de 45 empreses, més de 20 entitats del tercer sector social i entorn a 15 centres especials de treball.  

La trobada forma part dels actes programats per celebrar el 10è aniversari de la Càtedra d'Economia Solidària i pretén erigir-se com un espai per posar en relleu el win-win (guanyar-guanyar) entre les empreses privades i el Tercer Sector Social, a través de tres factors: (1) la contractació de proveïdors socials per part de les empreses, (2) la creació i desenvolupament de projectes innovadors encarats a generar un benefici social i econòmic i (3) la contractació laboral de persones amb discapacitat, per promoure el talent professional i la política d'igualtat d'oportunitats a les empreses.

Seguiment en directe al twitter del social.cat

El social.cat cobrirà la jornada a través de twitter. Farem un seguiment de la conferència inaugural a càrrec de la Dra. Carmen Parra, directora de la Càtedra d’Economia Solidària de la UAO.
 
També serem presents a les dues taules rodones: Com incorporar proveïdors socials a les empreses i Aliances innovadores que es converteixen en casos d’èxit. A més, també us explicarem la presentació del model Itínere de la Fundació Joia i cobrirem el lliurament dels reconeixements a empreses que desenvolupen amb èxit la seva RSE enfocada al win-win.

Subscriu-te al butlletí de Social.cat per rebre les últimes novetats al teu correu.


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article